Heja!! Byłam wczoraj na karuzeli z moja dobrą kumpela Dorotą. I byli tam znjomki z mojej działeczki (pieczyska. pamietam,ze jeden ma na imie Rafał i drugi Adam, ale tam było ich 4 razem. I tak ciagle krażyli najpierw siedzieli na ławeczce koło karuzeli, potem wstali i weszli na teren kruzeli. No my dostałysmy stracha i poszłyśmy do McDonalda na loda z polewą truskawkowa MMMNNNIIIIAAAAMMMM!!!!!!! Jak wróciłyśmy to miałyśmy zamiar iść innym wejściem, żeby ich nie spotkać, ale okazało sie,że oni stali akurat przy tym wejściu co nie miało ich tam by!!!!!![](gfx/emots/icon_lol.gif)
Nio to my wzięłyśmy nogi za pas i poszłyśmy jak najdalej od nich. Nio to na dobre 15 minutek miałyśmy spokój, ale po tych 15 minutkach sie skończyło i oni przyszli tam gdzie my byłyśmy. Znowu najpierw stali, a potem jak na złość usiedli koło nas, można powiedzieć ze prawie na nas. ![](gfx/emots/icon_lol.gif) nio bo musiałyśmy sie ciagle posuwać, ale calutkie szczęście , że nie usiedli koło mnie hehe tylko koło Doroci ![](gfx/emots/icon_razz.gif) I Dorocia powiedziała," że ten Rafał ciagle ja dotyka i jak jeszcze raz ją dotknie to dostanie po pysku" ![](gfx/emots/icon_lol.gif) A ja bym mu dodała dwa razy za całokształt. ![](gfx/emots/icon_biggrin.gif) ![](gfx/emots/icon_biggrin.gif)
Nio i tak siedzieliśmy dobrą godzinke, ąz sobie wkońcu poszli bo my byśmy sie nie podniosły, nio bo jak byśmy koło nich przeszły nie wypada!!! ![](gfx/emots/icon_razz.gif) ![](gfx/emots/icon_razz.gif) ![](gfx/emots/icon_biggrin.gif) Okis kończe i pozdrawiam dzisiaj tez ide na karuzele. ![](gfx/emots/icon_razz.gif) może bedą i będzie zwałka HEHEHEHEHEHEHE papapapapa
|